Innovatiivinen tiimimme

Tulemme mielellämme keskustelemaan yrityksesi tarpeista kanssasi.

Raija Peltonen
DI, toimitusjohtaja, johdon konsultti
Puh. 040 187 9666
raija.peltonen(at)partnershouse.fi


Raijalla on laaja kokemus johtamisesta ja esimiestyöstä. Hän on toiminut HR-johtajana sekä liiketoiminnan kehittäjänä ruoka- ja pankkipalvelujen alalla, konepajateollisuudessa sekä julkisella sektorilla. Raija on toiminut Fazerilla, Sampo Pankissa, Valmetilla ja Helsingin kaupungilla.
linked in Riitta Okka

Sirpa Turunen
Myyntijohtaja, johdon konsultti
Puh. 040 750 5616
sirpa.turunen(at)partnershouse.fi

Sirpalla on erittäin vahva ja monipuolinen kokemus palveluliiketoiminnasta hotelli-, ravintola- ja cateringalalla. Erityisinä osaamisalueina hänellä on yrityssopimus- ja kuluttajayhteistyö, ketjuliiketoiminta sekä uusien ratkaisujen ideointi ja toteuttaminen. Sirpalla on kokemusta Fazerilta, Scandic Hotels -ketjusta ja Restelistä.

linkedin

Riitta Okka
TTM, Senior Advisor
Puh. 040 549 0712
riitta.okka(at)partnershouse.fi

Riitalla on vankka osaaminen henkilöstöjohtamisen eri osa-alueilla, erityisesti muutosjohtamiseen liittyen, ja eri toimialoilla, kuten pankki- ja it-palvelut, panimo- ja virvoitusjuomateollisuus sekä optinen franchising ala. Riitalla on työkokemusta Hartwallilta ja Sampo Pankista. Partners' Housen aikana Riitan pitkäaikaisia asiakkuuksia ovat olleet mm. Specsavers ja Hewlett-Packard.

linked in Riitta Okka

Avainkumppanimme

Täydennämme vahvaa osaamistamme joustavasti eri alojen asiantuntijoilla. Ammattitaitoisen verkostomme avainkumppaneita ovat:

Iris Karjula
KTM, Executive Business Coach
Puh. 040 520 7520
iris(at)karjula.fi

Iris on muutoksen, kehittämisen ja johtamisen ammattilainen. Hän toimii johtamisen kehittäjänä ja Executive Business Coachina sekä Suomessa että kansainvälisissä projekteissa. Hänellä on vahva kansainvälinen tausta ruokapalveluissa, konsultoinnissa, pankkitoiminnassa ja viestintäalalla - Fazerilla, Finprossa, MTV3:ssa, McDonald'silla ja Postipankissa sekä konsulttina Mercuri Urvalissa. Hän on Board Professionals BPF Finland ry:n hallituksen puheenjohtaja.

linkedin

Tuija Kinnunen

DI, Managing Partner, Senior Consultant
Puh. 040 673 5262
tuija.kinnunen(at)talente.fi

Tuija toimii Managing Partnerina Talente Consulting Oy:ssä ja hänellä on usean vuoden kokemus rekrytoinneista. Hän on erikoistunut vahvasti suorahakujen hoitamiseen asiantuntija-, päällikkö- ja johtotasolla. Hänellä on osaamista myös arviointipalveluiden tuottamiseen, lisäksi hän on akkreditoitu uramuutoskonsultti.
linked in marita Hänninen